Kamagra Rágótabletta 7 szem | Kamagra Rágótabletta Rendelés + Zselé

Kamagra Rágótabletta 7 szem (Ananász) + Kamagra Zselé Ajándék

Kamagra rendelés - Kamagra Rágótabletta 7 szem (Ananász) + Kamagra Zselé Ajándék

KRAGO7

Új termék

Kamagra Rágótabletta 7 szem (Ananász)

Kamagra Rágótabletta a legújabb potencianövelő gyógyszerek közé tartozik, melyek hatékonyan kezelik a erekciós problémákat és jelentősen erősítik a nemi potenciát. Azok a férfiak is bátran alkalmazhatják, akiknek semmiféle potenciaproblémájuk sincs.

Szállítási költség: 890 Ft
(20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!)

Kamagra Rágótabletta 7 szem 100% diszkréció100 % diszkréció

Bővebb leírás

9 600 Ft‎

6592 db Kamagra Rágótabletta 7 szem (Ananász) + Kamagra Zselé Ajándék van jelenleg raktáron.

Kamagra rágótabletta rendelhető!

Mennyiségi kedvezmény

MennyiségÁrMegtakarítás
2 9 200 Ft‎ -ig 800 Ft‎
3 8 900 Ft‎ -ig 2 100 Ft‎
4 8 500 Ft‎ -ig 4 400 Ft‎
5 8 200 Ft‎ -ig 7 000 Ft‎
6 8 100 Ft‎ -ig 9 000 Ft‎
 • Kamagra Rágótabletta 7szem Ananász Rendelés: + Kamagra Zselé Ajándék minden rendeléshez.

  Gyártó: Ajanta Pharma Ltd.

  Kamagra Rágótabletta a legújabb kiszerelésben is kapható:

  • - az új Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésével, mely kereskedelmi forgalomban 2011-ben jelent meg módosított kémiai összetétellel, a módosításkor minimalizálták a mellékhatásokat. Az új típusú most már kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. (ananász) Ez az újabb típusú Kamagra Rágótabletta 7 darabos tégelyben is kapható, mint a Kamagra Pezsgőtabletta.


  A Kamagra Rágótabletta potencianövelő készítményeink akármelyike megvásárolható web gyógyszertárunkban, ahol néhány kattintással elintézhető, hogy 1 nap elteltével a megrendelt készítmény az otthonában legyen. A diszkréció egyértelműen maximális, ezért senki sem fog tudomást szerezni a rendeléséről. A vásárlók legfőbb szempontja a beszerzésnél, hogy a patikák mennyire megbízható minőségűek készítményeket értékesítenek, ez vállalkozásunkra is maximálisan érvényes. Az web shopunk kedvező árakkal és akciókkal várja vásárlóit, akiket hosszú távra igyekszünk ügyfelünkként számon tartani. 100% eredeti termék, pénzvisszafizetési garanciával.

  Kamagra Rágótabletta előnyei:

  • - hatóanyag teljes felszívódása gyorsan
  • - intenzív hatásmechanizmus
  • - enyhe méretnövelő hatású
  • - kellemes íz
  • - kevés mellékhatás
  • - kielégítő ár, mennyiségi kedvezmények

  Kamagra Rágótabletta használata:

  Kamagra Rágótabletta szedése ugyanolyan lényeges, mint a használati gyógyszer leírások szerint eljárni, ugyanis csak így lehet garantálni, hogy a ragyogó potenciaerősítő szer megfelelő eredményességével valóban fokozza a szexuális teljesítményt. A pirula szájba vételét követően a tabletta szétrágott darabjaiból a kémiai hatóanyagok elterjednek a szervezetben és hamar hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel ellentétben Kamagra Rágótabletta használatakor sokkal tökéletesebben szívódnak fel a hatóanyagok és a vágyott erekció ennek köszönhetően tartósabb és erősebb lesz. Egy kevés folyadékkal könnyedén szétrágható és 30 másodpercen át való ízlelése után a nyálkahártya révén a véráramba jut. Kamagra rágótabletta használata során alkohol, koffein és energiaital fogyasztása nem javasolt.

  Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa:

  A potenciaerősítő hatásmechanizmusa kémiai-biológiai folyamatok összessége, melynek során a főbb összetevői, a Sildenafil megfelelő mennyiségű vért eljuttatva a hímvessző bekenésére tartós erekciót idéz előadja 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy nemi stimuláció hatására a pénisz sima izomzata ellankad és a véráramlás fokozatossá válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával érik el.

  Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén:

  A potenciaerősítő gyógyszer tökéletes készítmény erektilisz diszfunkció, azaz merevedési zavar gyógyítására. A világban csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) néven emlegetett legújabb kori betegség több millió férfi életét keseríti meg. Kamagra Rágótabletta segít visszaállítani a kiegyensúlyozott nemi életet, melynek során a párkapcsolat is új töltetet kap és izgalmas élmények élhetők át általa. Az új fejlesztésű potenciajavítók családjába tartozik, melyek a ezt megelőzően durva terápiás módszerekkel ellentétben hatásosan és titoktartóan kezel. Nincsenek többé titkok, mivel hamarább szünteti meg az erekciós problémát, mint mielőtt az kitudódna. A pszichológiai, vagy problémákkal teli életmód okozta időleges merevedési zavart is hatásosan gyógyítja.

  Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak:

  A betegséggel nem küzdő férfiaknak szintúgy javasolt, mint merevedési gondokkal küzdő fiatal és korosabb társaiknak. A nemi teljesítménynövelésre specializálódott Kamagra termékcsalád egyik legfiatalabb tagjaként Kamagra Rágótabletta már igen jelentősen tudja növelni a nemi potenciát. A szexuális együttlétek közti regenerációs idő is töredékére lerövidül, ami több egymás utáni intim együttlétet és többszörös orgazmust biztosít. Nem kell attól tartani, hogy folyamatosan erekciót érez, a potenciaerősítő gyógyszer csak abban az esetben fejti ki fokozott erekció gyógyító hatását, amikor szexuális ingert kap az agy.

  Nem árt szólni arról is, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek semmilyen erekciós zavaruk nincs, igencsak erősen meg tudja sokszorozni szexuális potenciájukat.

  Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma:

  A Viagra potencianövelőhöz hasonlóan Sildenafil összetevőt tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy adagnak felel meg. Négy szem pirula négy szexuális együttlétre elegendő, ha az teljes pirula felhasználásra kerül egy-egy szexuális aktus során. A színes tabletta összetevői elősegítik az erekciót, mely ennek hála hosszan tartó és erősebb lesz. A 100mg-os hatóanyag mennyiség esetleg felezhető is sovány felhasználóknak így így 50 mg-os adag is elképzelhető.

  Kamagra Rágótabletta hatása:

  A hatásának ismertetésekor a felhasználó megtudhatja Kamagra gyógyszerek jellemzőek sajátságait, melyek amelyek által jelentős ismertségre tett szert a nagyvilágban. A tabletta intenzíven hat a bevételtől számított 30-40 percen belül és 4-5 órán át tartós merevedés tapasztalható. A stimulálásra reagálva a hímvessző bekenésére hosszú időre biztosítja a maximálisan határozott erekciót, mely alatt a szexuális együttlét eredményesen véghez vihető. A tabletta a vérbőség megnövekedésére hat, tehát a hímvessző bekenésére simaizomszöveteit ellankasztva sokkal több vért pumpál a hímvessző bekenésére barlangos testébe. Ennek hatása a hosszú távú merevedés, a két aktus közötti újrakezdési idő csökkenése, és egy eseti pozitív irányú méretváltozás a többszörös vérmennyiség fokozása miatt a pénisz ereiben.

  Kamagra Rágótabletta napi szedése:

  Az egynapi maximálisan szervezetbe juttatható hatóanya mennyiség 100 mg. Ez azt jelenti, hogy 24 óra leforgása alatt egy darab potencianövelőt lehet bevenni. A gyógyszer porciózható, amennyiben a 100 mg hatóanyag soknak bizonyulna, és kisebb mellékhatások jelentkeznek, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Amennyiben mindennapos alkalmazást szeretnénk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz intim alkalomra is elég a potenciaerősítő a 7 pirulát tartalmazó kiszerelésből. Nem javasolt napi 100 mg-nál több Kamagra Rágótabletta hatóanyag alkalmazása, mert az gyógyszermérgezéshez vezethet, melynek legáltalánosabb tünetei közé tartozik a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erősebb fejfájás.

  Kamagra Rágótabletta kiszerelése:

  A kiszerelésének megtervezésénél fontos szempontnak bizonyult, hogy a vásárló szimpatikusnak találja a termék külsőleg megjelenését is. Kamagra Rágótabletta 4 darab gyógyszert tartalmazó kiszerelésének külsőleg megjelenése minden olyan külsőleg jellemzőt birtokol, ami segít ráirányítani az Ajanta Pharma egyik legújabb készítményére a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külsőleg színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel azt gondolták a változatosság vágyat kelt. A 7db-os kiszerelésű potenciajavító összes fajtája egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 7 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halvány rózsaszín) ízben kapható.

  Kamagra Rágótabletta kinézete:

  A pirula felületén a 7 db-ot tartalmazó csomagban található piruláknak lézer metszett, mint nagyrészt a legtöbb potencianövelő szer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Biztonságos

  csomagolás védi a pirulákat a külsőleg sérülésektől és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat a következő: Kamagra 100 chewable tablet, mely utal a termék nevére és hatóanyag tartalmára. Mindegyik Kamagra Rágótabletta elnevezése mellett megtalálható annak a gyümölcsnek a megnevezése, amelyről ízét kapta. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ utal a négy különböző ízre.

  Kamagra Rágótabletta kinézete:

  A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a gyógyszerek nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú gyógyszereknek a közepe hiányzik, úgy néz ki, mint egy frizbi. A 7 darabot tartalmazó csomagolás egy éppen ugyanakkora méretűre tégelybe került, ahogy a pezsgőtabletta.

  Kamagra Rágótabletta mellékhatásai:

  Kamagra Rágótabletta mellékhatások nem mindig jelentkeznek használatánál. Mellékhatási tünetek előfordulási gyakorisága függ az adott szervezet erősségétől , az immunrendszertől, a betegségektől és az esetlegesen szedett gyógyszerek összetevőitől. Kamagra Rágótabletta eseti vagy hosszabb távú gyógykezelés célú szedése előtt ajánlott az általános orvosi kivizsgálás, hogy szakember döntse el a szedése kockázatos-e vagy sem, és,hogy mekkora adag felel meg induló adagként a fogyasztó számára.

  Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

  • - fejfájás,
  • - fényérzékenység,
  • - enyhe szédülés,
  • - szájszárazság,
  • - orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás. Ritkább esetben fordul előadja a:
  • - vérnyomás ingadozás,
  • - erősebb migrénes fejfájás


  A fenti két tünet felsorolt két tünet főleg azokban az esetekben fordul előadja, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi problémák Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében szükséges őszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni.

  Extrém esetben komolyabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta alkalmazásánál, ha a használó nitrátot tartalmazó szívgyógyszert szed Kamagra Rágótablettával együtt. Tehát mindenképp kerülni kell ezen gyógyszereket az alkalmazás során. Súlyos szembetegségeknél is kockázatot jelent a szedése, meglétüknél tartózkodni kell potencianövelő gyógyszer alkalmazásától.

  Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása:

  A használata egyéb tablettákkal elképzelhető, ha kiderült, mennyire jelent kockázatot bizonyos betegség kezelése során alkalmazott orvosságok párhuzamos szedése a potencianövelővel A nitrátot tartalmazó készítmények, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók kizáró tényezői lehetnek Kamagra Rágótabletta terápiás célból történő használatának, ennek okán érdemes szakorvost felkeresni a használat és mellékhatások ügyében. Egyes fájdalomcsillapító pirulák, antibiotikumok ugyanúgy nem teszik lehetővé a potenciajavító alkalmazását. Az egészségre káros hatások megelőzése érdekében ajánlott szakorvos felkeresése, aki több felvilágosítással tud szolgálni az egyes készítmények hatásait illetően.

  A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, mivel a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta esetében irreális. Sajnálatos módon, egyre több hamis potencianövelővel lehet találkozni a gyógyszerpiacon, melyek jóval kevesebbe kerülnek, mint az eredeti termékek. A származásával, gyártójával és árával kapcsolatban mindenesetre a rendelés előtt nem árt tájékozódni. Hasznos információkkal szolgálhatnak az internetes fórumok, ahol gyakorlott fogyasztók mondják el véleményüket a termék sajátságairól, leginkább hatásáról, mert mindenki erre kíváncsi leginkább.

  Kamagra Rágótabletta hamisítványok:

  Az Ajanta Pharma potenciajavító gyógyszerek széles skáláját kínálja erekciós problémák gyógyítására és szexuális potencianövelésre, védjegyeire próbálja a használók mindegyikének felhívni a figyelmét, mint elsődleges forrásra Kamagra Rágótabletta eredetiségének megállapításánál. Eredeti készítmény kinyomó csomagolásán megtalálható az előállító vállalat és a készítmény megnevezése, és a hatóanyag dózisát. A sorozatszáma is megkönnyítheti a vevőbarát dolgát, akinek egészségre az olcsó utánzatok veszélyesek is lehetnek. A vásárlásnál a vásárlók bizalmatlanok legyenek, hogy hamisítvány akad a kezükbe, ugyanis Kamagra Rágótabletta is a gyakorta másolt készítmény a piacon.

  Kamagra Rágótabletta vény nélkül:

  Ezen potenciafokozó nem vásárolható meg a hazai gyógyszertárakban, mert nem tartozik a törzskönyvezett orvosságok közé. Csak külföldi patikákban vásárolható meg, ahol törzskönyvezve van a lágy pirula.A világhálón keresztül is beszerezhető online gyógyszertárakban, mint például tőlünk, amit mi is külföldről hozunk be. A rágótabletta új terméknek számít a Hazánkban megvásárolható potenciajavítók körében, ugyanis épphogy egy éve van jelen a gyógyszerpiacon. Ennek ellenére közkedveltsége máris tapasztalható, amit közepes, illetve néha annál alacsonyabb árfekvésének köszönhet kitűnőbb hatása mellett, azonban amiért az emberek legjobban kedvelik, az a tény, hogy recept nélkül hozzá lehet jutni. Kamagra Rágótabletta vény nélküli vásárlása remek választás azoknak, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. A rendelés leadása rendkívül könnyűszerrel , melynek módjáról a fogyasztók minden részletre kiterjedőek információt kaphatnak internet patikánkban.

  Kamagra Rágótabletta tárolása:

  A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvességtől védett, száraz helyen tárolandó 25-30 °C-on. Gyermektől hozzáférhetetlen helyen, nehogy hozzáférve kárt okozzon az egészségében. A készítmény a lejárati időnek belül használható fel; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírásokat szerint kell eljárni.

Kamagra rendelés címkék a Kamagra Rágótabletta 7 szem (Ananász) + Kamagra Zselé Ajándék termékhez

Kamagra rendelés vélemények

A Kamagra rendelések során erről a termékről még nem írt senki véleményt.

Írd meg véleményed

Kamagra Rágótabletta 7 szem (Ananász) + Kamagra Zselé Ajándék

Kamagra Rágótabletta 7 szem (Ananász) + Kamagra Zselé Ajándék

Kamagra Rágótabletta 7 szem (Ananász)

Kamagra Rágótabletta a legújabb potencianövelő gyógyszerek közé tartozik, melyek hatékonyan kezelik a erekciós problémákat és jelentősen erősítik a nemi potenciát. Azok a férfiak is bátran alkalmazhatják, akiknek semmiféle potenciaproblémájuk sincs.

Szállítási költség: 890 Ft
(20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!)

Kamagra Rágótabletta 7 szem 100% diszkréció100 % diszkréció

Blog

Kamagra rendelésedhez ezeket is ajánljuk: